Rotpunkt butikk
Rotpunkt kjøkken åpner ny kjøkkenbutikk i Drammen

Rotpunkt åpner butikk etter butikk i rekordfart, og utfordrer kjøkkenbransjen med sin tyske kvalitet og miljøtilpassede produksjon.

Rotpunkt fylte 90 år i fjor, og med sin fremtidsrettede, miljøvennlig profil, ligger Rotpunkt et hestehode foran konkurrentene. Styreleder for Rotpunkt Norge, forteller om den ambisiøse vekstplanen:

– Som et ledd i etableringen i Norge, er vår ambisjon å være landsdekkende innen 2023. Vi skal ikke være lokalisert overalt – vi er mer opptatt av at markedsgrunnlaget og potensialet og er stort nok, slik at vi kan ta en markedsledende posisjon i vårt segment, avslører Johnny Torp.

Ifølge vekstplanen ønsker Rotpunkt å åpne tre til fire butikker i året, før vi til slutt lander på 16 butikker på landsbasis. Vår ambisjon er å være nummer én i «mellom-segmentet», og å bli en foretrukken partner i prosjektmarkedet.

Til butikken 

 

Turen er kommet til Drammen og kjøkkenbutikk nummer seks.

Kjeden har fra før av to butikker i Oslo, på Alna og Skøyen, i Fredrikstad og på Jessheim.  I 2021 er butikk nummer fem åpnet i Haugesund. Nå er turen kommet til Drammen, som vil åpne dørene i Nedre Storgt 15-17 i august sier driver Fredrik Nilssen. Rotpunkt Bergen åpner i november.

Drammen – storbyen i Nedre Buskerud ligger sentralt i Norges største handelsområde. Som en del av vår satsing skal Drammens-butikken dekke geografien mellom Oslo og Tønsberg.

Kundeservice står selvfølgelig svært høyt på lista når Rotpunkt skal slå ut vingene og bli landsdekkende. Når de tegner kjøkken for kundene er det individuelle løsninger som er nøkkelen til fornøyde kunder.

– jeg kan ikke få kommet fort nok i gang sier Fredrik, som allerede nå er tilgjengelig for de som ønsker bistand til å realisere sine drømmer. Med Rotpunkt sitt store modellprogram kan du få det du drømmer om til både kjøkken, bad og garderobe.

– Med ny flott butikk gleder vi oss til å lage et mesterverk for hver eneste kunde, lover Fredrik og smiler.