Rotpunkt kjøkkenvalg
Kjøkkenvask

Vask til kjøkken i mange spennende varianter

Hos Rotpunkt vet vi at kjøkkenvasken spiller en viktig rolle i det samlede helhetsinntrykket av kjøkkenet ditt. Derfor finner du alltid et stort og spennende utvalg av kvalitetsvasker når du handler hos oss. Med vår mange års erfaring som leverandør av kjøkkenredskaper vet vi at det er de små detaljene som teller – du finner derfor:

  • Et stort utvalg av servanter i forskjellige design

Alle produktene vi tilbyr er ikke bare i flott design, god slitestyrke, men også høy funksjonalitet og ergonomi. Ta en titt i en av våre butikker, hvor du selv kan se og føle kvaliteten på de mange spennende modellene vi har utstilt. Her kan du få mye inspirasjon, snakke med en av våre kjøkkeneksperter om alternativene dine og ikke minst få en katalog med hjem.

Elegant svart vask til kjøkkenet?

I de senere årene har svart til en viss grad funnet sin plass i kjøkkendesign, enten det er moderne, klassisk eller spesialdesignet kjøkken. Vi tilbyr hele spekteret og selvfølgelig også vask i lignende farge. Hos Rotpunkt kan du sette sammen kjøkkenet ditt akkurat slik du vil. Vi tilbyr hele:

  • 300 standardfarger for kjøkkenelementene dine
  • 26 forskjellige skrogfarger

Skal det være en elegant svart, deilig hvit eller kanskje den tidløse vakre og funksjonelle stålvasken som ønskes – de riktige detaljene kan gjøre hele forskjellen når du skal innrede ditt drømmekjøkken.

Kjøkkenvask i hvit design

Ønsker du en estetisk hvit vask, som er tilgjengelig i mange spennende varianter hos Rotpunkt, vil du ha mange spennende kvalitetsmodeller å velge mellom. Her har du også mulighet til å velge mellom forskjellige materialer, størrelser og design. Vi matcher kjøkkendrømmene dine og sørger for at hver detalj spiller sammen på riktig måte.

Hvis du har en nedfelt vask eller kanskje en vakker løsning med en mer iøynefallende vask eller kanskje noe helt spesielt, så vil du definitivt finne noe som passer dine ønsker hos Rotpunkt. Vi holder oss alltid oppdatert når det gjelder trendy design. Vi tilbyr selvfølgelig også et imponerende utvalg i klassiske og tidløse vasker.

Slitesterke kjøkkenvasker i stål

Stålvasker har vært populært så lenge de har eksistert, og det er ikke uten grunn. Ikke bare har de et vakkert og tidløst utseende, de er også svært praktiske og enkle å rengjøre. Stålvasken er tilgjengelig i et stort utvalg av design og størrelser – f.eks. med eller uten integrert kran. For deg som bruker mye tid på kjøkkenet til matlaging, er kanskje en av de mange dobbeltvasker i stål en ideell løsning.

Ta en titt innom en av våre butikker, hvor vi alltid har et stort utvalg vasker utstilt.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.