Rotpunkt tilbehør
RørosHetta - Litt utover det vanlige

Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken RørosHetta. Våre kjøkken konsulenter har inngående kunnskap og kan hjelpe deg velge de produktet som passer ditt kjøkken og behov.

Historien om RørosHetta er også historien om verdensarvstedet Røros. Om hvordan man klarer å skape noe stort på en liten plass. Kobberverket i Bergstaden har i flere hundre år levert ingeniørkunst i verdensklasse. Målet er alltid å lage verdens beste kjøkkenhette. Ved å kjøpe en kjøkkenhette fra RørosHetta vil du bidra til å utvikle norsk industrihistorie. Alle våre ansatte jobber med den største nøyaktighet og ”passion” for at du skal kunne få akkurat den kjøkkenhetta du ønsker til ditt hjem.

Vår forretningside

Våre kunder skal føle seg trygge i valget av RørosHetta. Design og funksjon går godt sammen dersom man tar hensyn til omgivelsene. Vi selger ikke bare design. Vi er også lidenskapelig opptatt av funksjon.

Om bedriften

Ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom er pilarene som har båret Røros Metall gjennom en over 70 år lang historie. Røros Metall startet som kobber- og blikkenslagerverksted i 1946. Produksjonen har i løpet av disse åra vært mangfoldig og alltid med en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet. Utviklingen fram til i dag har ført til små og store forandringer i sortimentet. Nytenking og kreativitet i produktutviklingen har stått i fokus. Sammen med pålitelighet og høy troverdighet er dette bakgrunnen til vår suksess i dag.

Les mer om RørosHetta her

Mer inspirasjon
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte